Pályázat

 

Cégünk pozitív elbírálásban részesült a GINOP-2.1.8-17-2018-03358 számú pályázati felhívásban, melyről az alábbi tájékoztatást nyújtjuk:

 

 

Kedvezményezett neve: ÁRGUS-SECURITY Vagyonvédelmi Kft.

 

Projekt címe: Adaptív technológiai innovációt eredményező modern, digitális radiológiai osztály kialakítása az ÁRGUS-SECURITY Kft.-nél

 

Szerződött támogatás összege: 30 000 000 Ft

 

Támogatás mértéke: 48,62%

 

Pályázat leírása:

 

A pályázat keretében kialakításra kerülő radiológiai osztály megvalósításával eddig nem végzett tevékenységhez kapcsolódóan jön létre a szolgáltatás, mely segíti vállalkozásunk több lábon állását és erősíti a piaci helyzetét.

A pályázat keretében beszerzendő eszközökkel létrejöhet egy modern, digitális radiológiai osztály, mely teljes egészében megfelel a kor magas egészségüggyel szemben támasztott elvárásainak.

A korszerű röntgenfelvételi munkahely (Fujifilm Smart X röntgen 2 db digitális detektorral) alkalmas csonttörések diagnosztizálására és szűrések elvégzésére, valamint differenciál diagnosztikai feladatok ellátására is.

Az eszközzel az emberi test egészére kiterjedő röntgenfelvételek készíthetőek, tüdőszűrő vizsgálatok is elvégezhetőek.

A digitális mammográf (Fujifilm Amulet Innovality) alkalmas a népegészségügyi elvárásoknak megfelelő emlőszűrések elvégzésére, valamint az emlőelváltozások differenciálására is.

A pályázat keretében beszerzendő eszközök a fentebb leírtak alapján: 1 db Fujifilm Smart X Standard Floor röntgen rendszer, két darab D-EVO II digitális detektorral; 1 db Fujifilm Amulet Innovality mammográf.

A beszerzendő eszközök magas technológiai színvonalat képviselő berendezések, hiszen a legkorszerűbb képfelbontással működő digitális eszközök. A készült felvételeket nem szükséges előhívni, digitális formában tárolják a berendezések, távolról is elérhetőek az eredmények a szakemberek számára.

Ebben rejlik a másik magas innováció, hiszen így távoli interdisciplinális konzíliumok is kérhetőek lesznek. Ennek segítségével különböző orvosi területek, egymástól térben távol de azonos időben tudnak véleményt alkotni egy-egy diagnózisról.

Ez jelenleg Magyarországon rendkívül ritka megoldásnak mondható, ezzel is bizonyítva a magas technológiai színvonalat és innováció tartalmat.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.07.09.

Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-03358