Vezetői köszöntő

Szeretettel köszöntöm önt a magam és valamennyi munkatársam nevében az Árgus-Security honlapján, ahol naprakész információkat olvashat társaságunk történetéről, alapelveinkről, aktualitásainkról.

Az Árgus-Security munkáját 1995-ös megalakulása óta a gyorsaság, biztonság, kényelem és diszkréció jellemzi. Alapelveinknek köszönhetően társaságunk mára az ország egész területén a piac meghatározó szereplőjévé vált.

Büszkék vagyunk rá, hogy magyarországi központú és 100 százalékban magyar tulajdonú vállalatként az elmúlt két évtizedben megálltuk a helyüket a biztonsági cégek közötti versenyben.

Szaktudásunkat folyamatosan bővítjük, tökéletesítjük módszereinket, hogy megfelelhessünk partnereink elvárásainak és korunk változó követelményeinek.

Cégünk töretlen fejlődésének alapját egy fiatal, komoly szakmai tudással rendelkező, dinamikus csapat adja. Munkatársaink hozzáértése és rugalmas gondolkodásmódja biztosítja, hogy komplex szolgáltatásaink a legújabb piaci kihívásoknak is megfeleljenek.

Elsődleges célunk ügyfeleink elégedettsége és bizalma, amit kizárólag professzionális kiszolgálással érhetünk el.

Eredményeinkkel sosem lehetünk elégedettek. Arra törekszünk, hogy társaságunk neve továbbra is garanciát jelentsen a biztonságra, diszkrécióra. szakértelemre.

Ha ingatlanok őrzése, személyi védelem, biztonságtechnikai szolgáltatás, ingatlanüzemeltetés vagy takarítás a feladat, partnereink egyaránt biztosra vehetik, hogy árgus szemek vigyázzák értékeiket.

Szolgáltatásaink egységesen kiváló minőségét a felelősségvállalási stratégiánk keretében működtetett minőségbiztosítási rendszer garantálja.

Bízom benne, hogy honlapunk elnyeri az ön tetszését is, és olvasása közben értékes információkhoz jut.

 

László György

ügyvezető