Társadalmi felelősségvállalás

Társadalmi felelősségvállalás

Az Árgus-Security meghatározó szereplője a vagyonvédelmi szolgáltatások hazai piacának. Stratégiánk hangsúlyos alkotóeleme a fenntartható fejlődés, így hosszú távú terveinket a környezeti és a társadalmi elvárások figyelembevételével alakítjuk ki. Célunk, hogy a fenntarthatóság jegyében, precízen és kiváló minőségi sztenderdek szerint végezzünk a munkánkat.

Környezetünk, üzletfeleink és munkatársaink mellett felelősnek érezzük magunkat a társadalomért, amelyben tevékenykedünk. Ezért lehetőségeinkhez mérten, folyamatosan támogatjuk az elveinkkel összhangban lévő célokat.

 

Környezetvédelem

A munkánkhoz kapcsolódó környezetvédelmi feladatokat kiemelten kezeljük. Nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre. Arra törekszünk, hogy mindenben eleget tegyünk a nemzetközi és hazai környezetvédelmi előírásoknak, másfelől megfeleljünk korunk felelős, környezettudatos szemléletmódjának.

Integrált irányítási rendszerpolitikánk részeként DIN EN ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszert működtetünk.

 

Munkahelyi egészség és biztonság

Vagyonvédelmi szolgáltató vállalatként elsődleges számunkra a megfelelő munkahelyi környezet kialakítása, hiszen kollégáink munkájuk során gyakorta lehetnek kitéve különféle kockázatoknak. Az esetleges veszélyhelyzetek megelőzésére, a megfelelő biztonsági óvintézkedések megtételére ezért óhatatlanul nagy hangsúlyt fektetünk. Ez a fajta munkakörnyezet fokozott és állandó ellenőrzést kíván, úgy a munkáltató, mint a munkavállaló részéről. Legfőbb prioritásnak tekintjük a kockázatmentes feladatellátás biztosítását.

Emiatt integrált irányítási rendszerpolitikánk egyik legfőbb építőköve a BS OHSAS 18001 munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer. Társaságunk minden munkatársával és partnerével szemben alapelvárásként fogalmazza meg a munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági előírások maradéktalan betartását. Ezt a rendszeres oktatás és továbbképzés mellett folyamatosan ellenőrizzük.

Munkahelyi vezetőinknek elsődleges feladata az adott munkahely jellemző kockázatainak ismerete, és a munkafolyamatok ennek megfelelő szervezése, ellenőrzése. Munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszerünk tevékenységünknek minden részletét lefedi.

 

Támogatások, szponzorálás

Magyar tulajdonú vállalatként felelősek vagyunk azért, hogy erőnkhöz mérten hozzájáruljunk mások előremutató, példaértékű tevékenységéhez.

Emellett eseti jelleggel számos, az alapelveinkkel harmonizáló kezdeményezést felkaroltuk már. 

 

Árgus-Security Kft. Panaszkezelési Szabályzata