Módszereink, szakembereink

Munkamódszereink:

Alapvető, hogy tevékenységünket mindenkor a biztonsági és vagyonvédelmi szolgáltatásokra vonatkozó jogszabályok, előírások maximális betartásával végezzük.

Több évtizedes sikeres működésünket szolgáltatási alapelveink - a gyorsaság, biztonság, kényelem és diszkréció - alapozták meg.

Elsődleges célunk ügyfeleink elégedettsége és bizalma, amit kizárólag professzionális kiszolgálással érhetünk el.

Munkánkért teljes körű felelősséget vállalunk, amelynek alapját a szilárd pénzügyi háttér mellett, szakmai felelősségbiztosítás is garantálja. Szolgáltatásaink minőségét folyamatosan és szigorúan ellenőrizzük, így a vagyonvédelmi szolgálatot ellátókat, a feladatok végrehajtását, a területre kialakított szabályzatok napra készségét és a szolgáltatás megvalósulását is. A kontrollt és szakmai felügyeletet területi vezetőink, ellenőrzési csoportunk, valamint 24 órás központi ügyeletünk látja el.

Megbízóinkat rendszeresen tájékoztatjuk az őket érintő munkánkról, tevékenységünket pedig részletesen dokumentáljuk.

 

Szakembereink

Cégünk fejlődésének alapját munkatársaink komoly szakmai tudással rendelkező, dinamikus csapata adja. Hozzáértésük és rugalmas gondolkodásmódjuk biztosítja, hogy komplex szolgáltatásaink a legújabb piaci kihívásoknak is megfeleljenek.

Nálunk nem dolgozhat akárki. Kollégáink nem csak képzettek, de jelentős gyakorlati tapasztalatot is magukénak mondhatnak. Minden egyes munkakört a megfelelő szakirányú végzettséggel rendelkező szakemberekkel töltünk be.

Vezető kollégáink korábban rendvédelmi szerveknél és multinacionális nagyvállalatoknál tevékenykedtek, ahol széleskörű gyakorlati tapasztalatra tettek szert.

A járőrszolgálatunk munkatársai legalább 2 éves szakmai gyakorlattal, feddhetetlen előélettel, minimálisan középfokú vagyonvédelmi szakmai képesítéssel, kiváló fizikai adottságokkal és jó kommunikációs készséggel rendelkeznek.

Kollégáink szaktudását folyamatosan bővítjük. Rendszeres képzési programjaink keretében a fizikai (állóképességi, önvédelmi, taktikai) képességeket, illetve elméleti (kommunikációs, biztonsági rendszerismereti, tárgyalástechnikai) készségeket egyaránt fejlesztjük.

 

Technikai hátterünk

A különféle szakfeladatok hatékony elvégzéséhez, a kor követelményeivel lépést tartva, a lehető legmodernebb technikai megoldásokat, eszközöket, berendezéseket alkalmazzuk.