Céginformáció

Árgus-Security munkáját 1995-ös megalakulása óta a gyorsaság, biztonság, kényelem és diszkréció alapelvei határozzák meg. Társaságunk az elmúlt évtizedek alatt az ország egész területén a biztonsági, illetve vagyonvédelmi cégek piacának meghatározó szereplőjévé vált.

Az Árgus-Security Kft. magyarországi központú és 100 százalékban magyar tulajdonú vállalat, stabil, kiegyensúlyozott gazdasági háttérrel.

Cégünk töretlen fejlődésének alapját egy fiatal, komoly szakmai tudással rendelkező, dinamikus csapat adja. Munkatársaink hozzáértése és rugalmas gondolkodásmódja biztosítja, hogy komplex szolgáltatásaink a legújabb piaci kihívásoknak is megfeleljenek.

Szaktudásunkat folyamatosan bővítjük, tökéletesítjük módszereinket, hogy megfelelhessünk partnereink elvárásainak és korunk változó követelményeinek.

Elsődleges célunk ügyfeleink elégedettsége és bizalma, amit kizárólag professzionális kiszolgálással érhetünk el.

Eredményeinkkel sosem lehetünk elégedettek. Arra törekszünk, hogy társaságunk neve továbbra is garanciát jelentsen a biztonságra, diszkrécióra. szakértelemre.

Ha ingatlanok őrzése, személyi védelem, biztonságtechnikai szolgáltatás, ingatlanüzemeltetés vagy takarítás a feladat, partnereink egyaránt biztosra vehetik, hogy árgus szemek vigyázzák értékeiket.

Társaságunk nem csupán egy a hagyományos vagyonvédelmi cégek közül. Jóval több annál, hiszen komplex, teljes körű biztonsági szolgáltatást nyújtunk. Így ügyfeleink minden vagyonvédelemmel kapcsolatos igényét képesek vagyunk kielégíteni.

A klasszikus vagyonvédelmi megoldások mellett, kockázatmenedzsment tevékenységünk keretében feltárjuk az ügyfeleink vállalkozását fenyegető külső és belső kockázati tényezőket. Fokozott diszkréciót igénylő szolgáltatásként pedig - a hatályos jogszabályok alapján - magánnyomozást is végzünk úgy cégek, mint magánszemélyek számára.

Budapesti központunk és területi igazgatóságaink országos lefedettséget biztosítanak, ezért élőerős szolgáltatásaink Magyarország egész területén elérhetők.

Munkánkért teljes körű felelősséget vállalunk. Ennek alapját a szilárd pénzügyi háttér mellett, egy 330 millió forintos értékig terjedő, teljes körű szakmai felelősségbiztosítás jelenti. Munkánk minőségét folyamatosan ellenőrizzük. A kontrollt és szakmai felügyeletet területi vezetőink, ellenőrzési csoportunk, valamint 24 órás központi ügyeletünk látja el.

Szolgáltatásaink egységesen kiváló minőségét a felelősségvállalási stratégiánk keretében működtetett minőségbiztosítási rendszer garantálja. Tevékenységünket EN ISO 9001 szabvány, DIN EN ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszer, és BS OHSAS 18001 munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer alkalmazásával végezzük. Emellett NATO „Beszállításra alkalmas” minősítéssel is rendelkezünk.