Jogi nyilatkozat

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai elemét, felépítését az Árgus-Security Transz Kft kizárólagos tulajdonát képezi, és jogvédelem alatt áll. A honlapon szereplő megjelölések, logók, stb. egyaránt védjegyoltalom alatt állnak.

A honlapon közzétett szövegek, fotók, videók és információk egészének, illetve azok bármely részének a személyes használatot meghaladó mértékű felhasználása, másolása, sokszorosítása, utánközlése vagy bármilyen egyéb módon történő felhasználása - még forrásmegjelölés mellet is - csak az Árgus-Security Kft előzetes írásos engedélyével lehetséges. Az üzleti célú felhasználás minden formája tilos. A honlap tulajdonosa rendelkezik a honlapon található és a szerződött partnerek tulajdonát képező tartalmak felhasználásának engedélyével, beleértve a képi anyagokat és az elérhetőségek információit is.

A weboldal felépítése és megjelenése az Árgus-Security Kft által kialakított arculat része. Ennek másolása vagy egy megtévesztésre alkalmas hasonló kialakítás elkészítése az Árgus-Security Kft jogainak megsértését jelenti.

Az Árgus-Security Kft folyamatosan ellenőrzi a weblapon elhelyezett információkat, minden ésszerű intézkedést megtesz a közzétett információk folyamatos aktualizálásáért, azonban azok pontosságát, illetve teljességét garantálni nem tudja. Társaságunk nem vállal felelősséget a közzétett információk pontatlanságából, vagy a technikai jellegű problémákból adódó károkért. A honlap szövegezésében leírt információk tájékoztató jellegűek.

Weblapunk más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmazhat, melyek tartalmáért társaságunk felelősséget nem vállal.

Az Árgus-Security Kft fenntartja a jogot, hogy a weblap tartalmát bármikor megváltoztassa.

 

Üzemeltetés és biztonság

(A szövegben szereplő információknak fedniük kell a valóságot, szükség esetén módosítandó.)

A weboldalt az Árgus-Security Kft felügyeletével a COL-Directinfo csapata készítette. Technikai kontakt: iroda@directinfo.hu

A honlap magyar tulajdonú domain alatt, magyarországi szerveren és magyar szolgáltatónál üzemel.

A honlap üzemeltetője és a tárhely-szolgáltató mindent megtesz a weboldal biztonsága érdekében, de nem vállalnak felelősséget a honlappal esetlegesen összefüggésbe hozható internetes kártevőkből eredő károkért.