Adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelés
 

A jelen honlap üzemeltetője védi a felhasználók adatait. Az üzemeltető személyes adatokat is kezel, azt minden esetben a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásainak megfelelően teszi. A látogató, adatainak megadásával önkéntesen hozzájárul a megadott adatainak kezeléséhez.

Az üzemeltető számára alapvető cél a látogatók személyes adatainak védelme, kiemelten fontosnak tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Az üzemeltető a látogatók személyes adatait bizalmasan kezeli és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

Az üzemeltető adatvédelmi koncepciója a tájékoztatáson alapuló önkéntes beleegyezésen nyugszik, melynek megvalósítására a szolgáltatás nyújtásának minden fázisában törekszik. Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal. A honlap működésével kapcsolatban adatkezelést az üzemeltető végzi, harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki, csak az érintett előzetes és kifejezett hozzájárulása alapján.

A honlap működése során gyűjtött személyes adatokat más forrásból származó adatokkal az adatkezelő nem kapcsolja össze. Harmadik országba az üzemeltető felhasználói adatokat nem továbbít.

A honlapon előfordulhatnak linkek más weboldalakra, azonban az üzemeltető nem felelős más weboldalak adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban.

Az oldalra való belépéskor az üzemeltető a felhasználó számítógépének egyes paramétereiről, illetve IP címéről adatokat gyűjthet. Ezeket az adatokat kizárólag saját célra, statisztikai célból használja fel, hogy a weboldal látogatottságát, használhatóságát és a keresési találatot mérje.