Ingatlanüzemeltetés

Főtevékenységünk, a vagyonvédelem mellett szolgáltatásaink közt nagy szerephez jut az üzemeltetési feladatok teljes körű ellátása. 

Komplex szolgáltatásunk nem csak irodaházak, telephelyek őrzésére koncentrálódik, hanem adott esetben ezek üzemletetési feladatait is ellátjuk. Képzett szakembereink bevonásával elvégezzük a takarítási, javítási és karbantartási munkákat, kezeljük az épületfelügyeleti rendszereket. Szükség szerint ellátjuk társasházak közös képviseleti vagy gondnoki feladatait is. Az üzemeltetett létesítményeknek állandó, 24 órás ügyeletet és gyorsszolgálati hibaelhárítást biztosítunk. Modern gépekkel és eszközökkel dolgozunk, az általunk használt anyagok megfelelnek a legmagasabb minőségi, komfort és környezetvédelmi követelményeknek. A feladatok rendszeres ellenőrzésével folyamatosan magas minőségű szolgáltatási színvonalat biztosítunk.

Elkészítjük az egyes ingatlanok műszaki üzemeltetéssel kapcsolatos kockázatértékelését, megoldási javaslatokat teszünk, illetve ingatlanüzemeltetési szaktanácsadást nyújtunk partnereinknek.