Élőerős szolgáltatások

Őrzés- és vagyonvédelmi tevékenységünk középpontjában a különböző cégek anyagi és nem anyagi javainak biztonságos és szakszerű megőrzése áll.

Megbízóinkkal szorosan együttműködve törekszünk olyan gördülékenyen működő, összetett, mégis költséghatékony védelmi megoldások kidolgozására, amely alapvetően kizárja, de legalábbis minimálisra csökkenti egy esetleges káresemény bekövetkeztét.   

Ennek érdekében feltárjuk és elemezzük ügyfeleink működését fenyegető kockázati tényezőket, megoldásokat dolgozunk ki ezek elhárítására. Vállaljuk irodaházak, üzletek, telephelyek őrzését, üzemeltetését, valamint építési területek, nagyobb objektumok biztonsági őrzését és járőrszolgálatot. Ellátjuk sportesemények, fesztiválok, koncertek, konferenciák rendezvénybiztosítási feladatait. Igény esetén 20 millió forintos összeghatárig pénzt és egyéb értékeket szállítunk, amelyhez speciális gépjárművet és fegyveres személyzetet is biztosítunk.  A hatályos jogszabályok előírásainak megfelelően információkat szerzünk cégek, magánszemélyek részére, vállaljuk vagyontárgyak, peres ügyekben adatok, dokumentumok felkutatását, illetve ezekhez kapcsolódóan törvényes mértékű adatgyűjtést és megfigyelést is végzünk.

Budapesti központunk és hat területi igazgatóságunk az ország egész területén elérhetővé teszi szolgáltatásainkat. Több, mint 650 biztonsági őrt foglalkoztatunk, akik a 24 órás járőrszolgálat és a folyamatosan működő Központi Ügyelet segítségével állandó készenlétben állnak ügyfeleink rendelkezésére.